Dahl Diner


Op 13 september 2016 was het 100 jaar geleden dat de wereldberoemde schrijver Roald Dahl geboren werd. Dahl schreef niet alleen de mooiste verhalen, maar ook een kookboek met heerlijke gerechten. Die twee komen samen in het Dahldiner. Tussen de gangen door worden de meest bizarre, spannende en grappige verhalen verteld. Of komen tussen de verhalen door de smakelijkste gerechten van Dahl voorbij? Hoe dan ook, het wordt genieten.

“Het Dahldiner is een prachtig concept: heerlijk eten afgewisseld met Dahls bizarre verhalen uitgevoerd door meestervertellers. Een onvergetelijke avond.” De Leeuwarder Courant

Voor een actuele lijst zie de agenda of kijk op Facebook/Dahldiner. Het Dahldiner kan geboekt worden via impresariaat ProActs.nl.

De verteldiners van Op Verhaal kunnen gespeeld worden bij u thuis, in restaurants, theaters of waar ook maar een maaltijd geserveerd kan worden.
Wij leveren je het concept en de voorstelling. In overleg bekijken we welke gerechten passen bij de verhalen. Neem voor meer informatie even contact op.