Klim op de kachel als u wilt!


Wat is er fijner dan met elkaar genieten van een heerlijke maaltijd en intussen luisteren naar de mooiste verhalen? In Rusland weten ze daar alles van. Als je aanklopt bij een boerderij zal men opendoen met een welgemeend: “Klim op de kachel als u wilt!” Binnen staat een tafel vol hapjes klaar, zodat je direct wat te eten hebt. En aan tafel of op de stenen kachel, die zo groot is dat je er op slapen kunt, barsten de verhalen los.
Met die gastvrijheid willen Marjan Penterman en Frank Belt u ontvangen. Tussen de lekkerste gerechten uit de Russische keuken door vertellen zij u verhalen van één van Ruslands grootste schrijvers, Anton Tsjechov. Verhalen met humor, spanning en drama die een kijkje geven in het Rusland van weleer.
Kijk voor de actuele speellijst in de agenda of op Facebook.

De verteldiners van Op Verhaal kunnen gespeeld worden bij u thuis, in restaurants, theaters of waar ook maar een maaltijd geserveerd kan worden.Wij leveren je het concept en de voorstelling. In overleg bekijken we welke gerechten passen bij de verhalen. Neem voor meer informatie even contact op.